Ez egy minta oldal

Ez egy mintaoldal, egy WordPress-alapú honlap egy oldalának létrehozásához. Az oldal különbözik a bejegyzéstől, mert az oldal állandóan látszik a honlap menüjében, a navigáció során (a legtöbb sablonban). Az emberek többsége használja a Névjegy oldalt, amely arra szolgál, hogy a lehetséges látogatói számára elmondjanak magukról, vállalkozásukról, a honlapról néhány jellemző mondatot. Egyik lehetséges megoldás erre pl.:

Helló Emberek!Ezt a fordítást a WordPress Magyarország Fordítói csapata végezte. Sok száz munkaórát fektettünk abba, hogy ezt a remek tartalomkezelő rendszert anyanyelvünkön, magyarul használhassa mindenki.

…. vagy egy másik példa:

A WordPress Magyarország tulajdonképpen a kezdetektől létezik anélkül, hogy kihirdette volna létét. A WordPress Magyarország egy Közösség! – a nyílt forráskódú, zseniális WordPress tartalomkezelő rendszer alkalmazására, megismerésére, tanulására szövetkeztünk.

Új WordPress-felhasználóként a Vezérlőpultba lépve ez az oldal törölhető, módosítható, és új oldalak hozhatóak létre saját tartalommal. Jó szórakozást kíván a WordPress Nemzeközi Közössége!

48 gondolat erről: „Ez egy minta oldal

21. Visszajelzés: hizeed
  22. Visszajelzés: goatpg
  23. Visszajelzés: Buy Apple Airpods Pallet

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.